FAQ 4: Como ingresar a la red

FAQ 4: Como ingresar a la red

Para registrarte en la red social del CEEDCV simplemente debes hacer clic en el botón “Sign up”que hay en la parte superior derecha de la web y rellenar los datos que allí se solicitan.

Posteriormente, cuando se apruebe tu solicitud, te llegará un correo informándote y ya podrás participar como miembro activo de la red.

Importante: Recuerda que es una red abierta, pero dirigida al profesorado que imparte docencia semipresencial o a distancia en la Comunidad Valenciana.

Soporte informático en el CEEDCV

Related Posts

2 Comments

 1. ISABEL GIMENO SORO - 5 junio, 2015, 12:20 pm Reply

  Hola Fran:

  Sóc Isabel Gimeno Soro, alumna del curs de Competències del professorat d’eduació a distància.
  Encara no puc actualitzar el meu perfil. No me deixa editar el perfil, m’indica que la pàgina no està disponible. No sé on està el problema.

  Penses que donar-me de baixa en la xarxa i tornar-me a inscriure podria ser una solució. Ho puc fer jo o ho heu de fer vosaltres des-del CEEDCV?

  No podré cumplir la tasca si no ho solucione.

  Ben cordialment,

  Isabel

  • Fran Navarro - 5 junio, 2015, 12:43 pm Reply

   Hola Isabel,

   No et preocupes per acabar la tasca. Jo he entrat al teu perfil i ja he fet per a que no aparega el teu DNI, respecte a la imatge prova de nou i si no pots jo puc agafar la imatge del teu perfil del curs i posar-la en la xarxa social.

   Ja em dius si vols que te ho fassa jo.

   Salutacions,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Ir a la barra de herramientas