Actividad

 • vicent.niclos ha actualizado una entrada en el grupo Logo del grupo AICLE - CLILAICLE – CLIL hace 1 año, 8 meses

  Una tendència que començà a prendre força ja fa uns quants anys fou la d’ensenyar continguts específics de manera integrada amb la utilització de llengües foranies (AICLE – CLIL).
  Actualment aquest tipus d’ensenyament està difós amplament entre la comunitat educativa internacional. Aquesta afirmació és fàcilment comprovable si tractem de cercar els termes “AICLE” i/o “CLIL” a la xarxa Internet.
  A més, la varietat de continguts que s’imparteixen utilitzant aquesta metodologia és molt gran.
  Per això, la meua intenció amb aquest post és la d’encetar un punt de posada en comú, de diferents recursos que han estat elaborats per diferents persones i entitats i que ens poden ser útils per nosaltres. També podem aprofitar aquest grup per a establir contactes entre les persones interessades en la generació de recursos per a professorat que impartim els mateixos continguts mitjançant aquesta metodologia.
  Al següent enllaç podran trobar un full amb molts recursos elaborats baix el paraigües de la “Junta de Andalucia” per a diferents nivells educatius: http://www.juntadeandalucia.es/educacion/webportal/web/aicle/secuencias-aicle
Ir a la barra de herramientas